Eseményeink

Összes
Jelenleg nincs közelgő esemény.
Polgármester

Sok szeretettel üdvözlöm Kóny településének megújult weboldalán!

Tisztelt Látogató!

Nagy szeretettel köszöntöm Önt megújult honlapunkon úgy az Önkormányzat, mint Kóny befogadó, barátságos közössége nevében.

E honlapot kettős céllal hoztuk létre: egyrészt lehetőséget kívánunk nyújtani minden érdeklődőnek, hogy megismerkedhessen községünk múltjával, jelenével, ünnepeivel, hétköznapjaival, másrészt a helyiek életét is könnyebbé szeretnénk tenni úgy, hogy ezen az oldalon megtaláljanak minden hasznos információt, dokumentumot.

A honlap összeállítása során arra törekedtünk, hogy minél átláthatóbb legyen, mégis a lehető legtöbb információ eljuthasson az érdeklődőkhöz. Éppen ezért a későbbiekben is azon fogunk dolgozni, hogy rendszeresen frissítsük ezt az oldalt és a településünket, környezetünket érintő legfontosabb változásokról, eseményekről, naprakész tájékoztatást tudjunk adni mindenkinek.

Abban pedig különösen bízom, hogy azok, akik most virtuálisan látogatják meg szép, modern, a 21. században minden elvárható szolgáltatást nyújtó településünket, azokat hamarosan személyesen is köszönthetjük valamelyik rendezvényünkön, vagy egy látogatás erejéig itt Kónyban, a Kisalföld szívében.


Aller Imre, polgármester

Bővebben